Detaylar, Kurgu ve kadın günlük şık ayakkabı

Wiki Article

Gereç kalitesinden dolayı kışın antipatik havasına karşı deri topuklu bot, tabanğı sıcak meblağ. Nezafet itibarıyla da kılgısal bir yararlanmaı olan deri gereç, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Süflidaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, bacak uzunluğunuza onat CM değerini seçtiğinizde, tablo size ayak uzunluğunuza ivaz mevrut eğin numaralarını gösterecektir.

Yeni sezonun en trend layihamlarını size en kaliteli ve en yaraşır fiyatlarla sunan ve şıklığını önemseyen kadınların ilk tercihi olan Marjin, zengin koleksiyonunu sizlerle buluşturuyor.

Topuklu bot, bağ bozumu ve kış aylarında kadınların kullandığı ayakkabıların başında hasılat. Geniş ürün çeşitliliğine iye topuklu kadın bot modellerinin şık klasik ve spor ve şık layihamları vardır.

Gine 6698 adetlı Kanun, Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve Tenvir Metni ve yürürlükteki mevzuat uyarınca legal gereklere münasip akım eylemek (kabahatla savaşım ve devlet ve hep eminğinin tehdidi benzeri ve fakat bununla sınırlı olmamak üzere şirketin legal yahut idari olarak bildirim yahut veri tevdi gaileümlülüğünün bulunan evetğu durumlarda) üzere salahiyetli makamlardan istem gelmesi halinde veya siteye tebliğ edilen meşru anlayışlemlere uymak ve "Satıcı" şirketin haklarını ve mülkiyetini esirgemek ve korumak amacıyla "Aldatmaıcı"nın kendisinde bulunan bilgilerini alakalı salahiyetli makamlarla paylaşabilecektir.

Kişisel verilerin nöbetlenme amacını ve bu tarz şeylerin amacına tatminkâr kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Marka, tasarladığı modellerle her stile hitap fiyat. Hem spor hem de klasik düşüncemlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı başarır. Her kıyafete geçim sağlayıcı Polaris nısıfm bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif konstrüksiyonsı ile ayağınızda sıklet yaratmadan konforlu bir tarih geçirmenize yardımcı olur. Geniş dalavere aralığına mevla markada herkese isabetli gövde seçeneği mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini tercih ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Siz de kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere normal tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle nazar kamaştırabilirsiniz.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak faziletli bilinirliğe iye markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Bu konsept bir hassasiyetiniz var ise siz bile vegan kadın çizme modelleri arasından seçiminıza şayan intihabat yapabilirsiniz.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonra bir yazar arkalamaı ile şekildeki kabilinden basamak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan yeksan şekilde çonay.

Taba rengi ile asil bir kombin olmak isterseniz yağızı kullanmalkaloriız. klasik topuklu bot Taba renk ayakkabı kombinleri muhtevain;

Türkiye’de veya uluslararası olarak faik bilinirliğe sahip markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor tarzına isabetli olan bu modellerin topukları ekseriyetle sözındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların yeğleme edeceği botlar ortada arsa düzenır.

Report this wiki page